Cadde Ve Sokaklardaki Çöp Kutularımız Yenileniyor

Belediyemize bağlı ekiplerimiz tarafından imal edilen asma çöp kovaları, şehrin çeşitli yerlerine kurulmaya devam ediliyor.

Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında; kentin temiz görünümü, vatandaşların  daha sağlıklı bir ortamda yaşam sürebilmeleri amacıyla ilçemizin ana arterleri başta olmak üzere tüm caddelerinde bulunan eski çöp kovaları kaldırılarak, yerine yeni asma çöp kovaları takılıyor.

Belediye Başkanımız Özlem Becan yapılan çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada; “Pandemi ile ilgili kısıtlamaların kalkmasıyla Uzunköprü Belediyesi olarak çalışmalarımızı hızlandırdık. Her şeyin en iyi ve en güzelini ailem Uzunköprüm’e sunmak amacıyla yaptığımız var güzümüzle çalışıyoruz. Bu kapsamda ekiplerimiz tarafından başlatılan caddelerimizde bulunan asma çöp kovalarımızın yenilenme çalışmaları tamamlanmak üzere. Sıcaklıkların da artmasıyla ortaya çıkabilecek tüm olumsuzlara karşı daha fazla hassasiyet ve özenle çalışıyoruz” dedi.