Duyurular

Belediyemiz tarafından halkımız hizmetine sunulan " Ücretsiz İnternet Wi-Fi Hizmetini kullanabilmeniz için lütfen aşağıdaki yönergeleri takip ediniz. Şehrimizde  " Telli Çeşme Meydanı", " Adalet Meydanı", "Atatürk Kültür Merkezi ve Üniversite" ile "Kavak Mahalle Meydanı" noktarında devre giren wifi ağına bağlanmanız ve şu adımları bir defaya mahsus gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

1- Telefon, tablet veya laptopunuz ile kablosuz bağlantı seçeneklerinden " BELEDİYE-WİFİ" ağına bağlanınız.

2- Bağlantı gerçekleştiğinde " Oturum Aç" veya " SMS ile kayıt ol" seçenekleri bulunan ekran açılacaktır.

1

3- İlk defa bağlandığınızda kayıt olmanız gerekmektedir.

11

4-  İlgili alanlardan Adınız, Soyadınız, Doğum Yılınız ve TC Kimlik numaranızı yazınız.Girdiğiniz bilgilerin doğruluğu sistem tarafından kontrol edilerek onay verilecektir.

33

5- Cep telefonu numaranızı yazarak " Onay Kodu Gönder" butonuna basınız.

44

6- Aynı ekrandan çıkmadan telefonunuza SMS ile gönderilen " Onay Kodunu" ilgili alana yazarak en altta bulunan " SMS ile Kayıt Ol" butonuna basarak ücretsiz interneti kullanmaya başlayabilirsiniz.

7- Her hangi bir anda tekrar bağlanmak istediğinizde TC Kimlik numaranız ve başından sıfır olmadan Cep telefonu numaranızı yazarak hemen bağlanabilirsiniz.

hava tahmin

Atatürk Kültür Merkezi