696 KHK Duyuruları

ALT İŞVEREN ÇALIŞANLARIN DİKKATİNE

696 SAYILI KHK KAPSAMINDA BELEDİYE ŞİRKETİNDE ÇALIŞTIRILACAK
PERSONELİN DİKKATİNE

Uzunköprü Belediyesi'nde 696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname'nin 127. maddesi ile 375 sayılı KHK'ye eklenen geçici 24. maddesi ile tanınan işçi statüsüne geçirilme haklarından yararlanabilmesi için başvuru şartlarını TAŞIYANLARIN tespit listesi için TIKLAYIN..

Uzunköprü Belediyesi'nde 696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname'nin 127. maddesi ile 375 sayılı KHK'ye eklenen geçici 24. maddesi ile tanınan işçi statüsüne geçirilme haklarından yararlanabilmesi için başvuru şartlarını TAŞIMAYANLARIN tespit listesi için TIKLAYIN..

Başvuru sonuçlarına itiraz edecekler, 20.02.2018 tarihinden 23.02.2018 tarihi mesai bitimine kadar, itiraz dilekçeleri Edirne Valiliği'ne iletilmek üzere Belediyemiz Yazı işleri Müdürlüğü'ne başvurabileceklerdir.

Yapılan ilan tebliğ yerine geçmekte olup, ayrıca kişilere özel tebliğ yapılmayacaktır.

Başvurusu kabul edilenler için sınav tarihi daha sonra Belediyemiz internet sayfasından duyurulacaktır.