Uzunköprü 80. Yıl Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Duygu Turgut, Bakım Koordinatörü Fatma Avcı ve tedavi gören hastalar, Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan’ı ziyaret etti.

10-16 Mayıs tarihleri arasında Birleşmiş Milletler üyesi ülkelerce kutlanan Engelliler Haftası dolayısıyla Başkan Becan kendisini ziyarete gelen Rehabilitasyon Merkezi Müdürü ve hastaları ağırladı. Heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Becan; “Değerli kurum müdürümüz Duygu Turgut ve misafirlerimize ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu ziyaretin bu hafta içinde gerçekleşmesi daha farklı bir anlam kazandı. Rehabilitasyon Merkezimizde tedavi gören tüm hastalarımızın her zaman yanındayız, kurum olarak her ihtiyacınıza Belediye olarak destek olacağız” ifadelerini kullandı.

hava tahmin

Atatürk Kültür Merkezi