Edirne Valisi Ekrem Canalp, Uzunköprü Kaymakamı Muhittin Gürel ile birlikte Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan’ı ziyaret etti.
Belediye Başkanlığı makamında sohbet ve karşılıklı fikir alışverişi şeklinde gerçekleşen ziyarette Başkan Özlem Becan ile bir süre sohbet eden Vali Ekrem Canalp, hayırlı olsun dileklerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özlem Becan, nazik ziyaretleri için Vali Ekrem Canalp ve Uzunköprü Kaymakamı Muhittin Gürel’e teşekkür etti.
Ziyaretin ardından Uzunköprü Çalıştayı’na katılan heyet, İl Kurum Müdürleri ve Uzunköprü önde gelen STK’ları ile bir araya geldi. İlçemizde yapılması istenen projeler ve taleplerin görüşüldüğü Çalıştay’da, Vali Ekrem Canalp ilgili kurum müdürlerine söz vererek çalıştaya katılanların bilgilendirilmesini istedi.
Heyet, Çalıştayın ardından Uzunköprü Kaymakamlığı tarafından organize edilen Şehit ve Gazi Aileleri için düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

hava tahmin

Atatürk Kültür Merkezi