tarihi kentler toplanti

28-29 Nisan 2017 tarihlerinde Kırklareli Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen Tarihi Kentler Birliği Bölge Toplantısı'na Belediye Başkanımız Av. Enis İŞBİLEN, Başkan Yardımcımız Engin Bulut ve üç personelimiz ile katılım sağlanmıştır.
Marmara Bölgesi ve Trakya bütününde Tarihi Kentler Birliği'nin geliştirdiği stratejilerin görüşüldüğü toplantıda, ÇEKÜL Vakfı Başkanı Prof. Dr. Metin SÖZEN önemli değerlendirmelerde bulundu.
İlçemizdeki restorasyon çalışmalarını yakından takip eden ve restorasyon sonrası çalışmalarımızı dikkatle inceleyen Prof. Dr. Metin SÖZEN, Başkanımız İŞBİLEN ile Uzunköprü tarihi ve UNESCO Dünya Mirası Geçici listesinde yer alan tarihi köprümüz hakkında fikir alışverişinde bulundu.