emek yemek sunum

Belediyemiz ve Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği katkılarıyla Dr. Sadık Ahmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin fotoğraflarından oluşan Nilgün ERMAN'ın gözüyle "Emek, Yemek ve Sunum" isimli fotoğraf sergisi Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle açıldı.

Törene Belediye Başkanımız Av. Enis İŞBİLEN, Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı Serdar İyiiz, Matematik Öğretmeni ve EFOD Yönetim Kurulu Üyesi Nilgün Erman, daire müdürleri, öğrenciler ve Uzunköprü'lü sanatseverler katıldı.

Meslek Lisesi öğrencilerinin okulda öğrencikleri bilgi ve tecrübeleri fotoğrafa aktaran Nilgün Erman, bu serginin bir proje olduğunu ve Uzunköprü ile buluşturmaktan büyük gurur duyduğunu söyledi.

Törende konuşan EFOD Başkan Serdar İyiiz, Uzunköprü'de böyle bir salonda, sergiyi açmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek Başkan İŞBİLEN'i tebrik etti.

Başkan İŞBİLEN'de törende yaptığı konuşmada, kültür ve sanatı insanlarla buluşturmanın mutluluğunu ve gururunu yaşamaya devam ediyoruz. 1928'de M. Kemal'in söylediği "Türkiye Cumhuriyeti'nin temeli kültürdür" sözünden büyük anlam çıkartmış bir belediye olarak kültür ve sanata verdiğimiz desteği sürdüreceğiz diyerek sözlerini tamamladı.

Sergi, 03-10 Mayıs tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde ziyarete açık olacaktır.