"3 ÜLKE 1 NEHİR” Projesi kapsamında Filibe(Plovdiv)’den yola çıkan ekip 2. etapta Uzunköprü’ye gelerek burada mini bir yarış yaptı. Dedeağaçta tamamlanacak olan ve Meriç Nehrine komşu 3 ülkede yapılan (7. International Retro Car Rally Maritsa) Meriç Klasik Otomobil Ralli’sine katılım yoğun oldu. Projenin ikinci etabı olan Uzunköprü’ye 13 Mayıs tarihinde gelen Ralliciler İnönü Caddesi'nde toplandı. Burada Uzunköprü Belediyesi tarafından özel olarak hazırlanan parkurda mini bir yarış yapıldı. 'Bir Nehir, Üç Şehir' sembolik rallisine 20’ye yakın Klasik araç katılırken; yarışları çok sayıda klasik otomobil sever izledi. Mini Ralli’nin ardından Projenin 3. Etabı olan Yunanistan’ın Dedeağaç Şehrine doğru yola çıkıldı. Katkılarından dolayı Uzunköprü Belediyesi Personeline ve Belediye Başkanımız Av. Enis İŞBİLEN’e teşekkür eden Proje temsilcileri ve araç sürücüleri, Başkan Vekili Osman AKGÜN'e katkılarından dolayı bir plaket sundu.