Uzunköprü Belediyesi’nin destekleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle 22 Mayıs 2017 Pazartesi günü Atatürk Kültür Merkezi’nde öğrenci, öğretmen ve veliler için “Sınav Kaygısı ile Başa Çıkma ve Ailece Üniversite Sınavına Hazırlanıyoruz” isimli konferans düzenlendi.
Konferansa, Hacettepe Üniversitesi Psikolojik, Danışma ve Rehberlik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Tuncay ERGENE konuşmacı olarak katıldı.
Saat 10.00’da sınava girecek 11 ve 12. Sınıf lise öğrencilerine, saat 14.00’te ise ilçemizde çocuğu sınava girecek tüm ailelere “Ailece Üniversite Sınavına Hazırlanıyoruz” ve saat 18.00’de ilçemizdeki öğretmenlere “Sınav Kaygısı ile Başa Çıkma” isimli sunumlarını gerçekleştirdi.
Katılımcılardan duyduğu memnuniyeti dile getiren ERGENE, “Uzunköprü’lü olmam dolayısıyla burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Kendi hemşehrilerimle bir arada olma fırsatı veren Belediyemize teşekkürlerimi sunuyorum. Aynı zamanda destekleri içinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne de teşekkür ederim” dedi. Belediye Başkanımız Av. Enis İŞBİLEN sunumlarından dolayı Prof. Dr. Tuncay ERGENE’ye plaket takdim ederek, çalışmalarında başarılar diledi.