Uzunköprü Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “BÜYÜK İFTAR SOFRASI” etkinliğinin bu yıl dördüncüsü düzenlendi.
Halkın her yıl olduğu gibi bu yılda yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe yaklaşık 7500 vatandaş katıldı. Adalet Meydanı, Gazi Caddesi ve Telli Çeşme Meydanı’nda toplam 150'ye yakın görevli Belediye Personeli ile 7500 vatandaşına hizmet veren Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis İŞBİLEN; “İlçemizde bu birlikteliği her yıl sağlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Şehir dışından gelerek katılan insanlarımız var. Komşusu, akrabası, arkadaşı, dostu ile herkesi bir masada buluşturup oruçlarını açmalarını sağlıyoruz. Katılım sürekli artıyor, her yıl sayımızı biraz daha arttırarak daha fazla vatandaşımıza hizmet vermeye çalışıyoruz” dedi.
Telli Çeşme Meydanı’nda kurulan protokol masasına Kaymakam Kemal Yıldız, Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Ersungur, İlçe Emniyet Müdürü Alpaslan Bilsel, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Alper Baş, CHP İlçe Başkanı İnanç Sülüş, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ayhan Yeni, Ziraat Odası Başkan Yardımcısı Yıldız Kılıç, Panko Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Ramis Özgen, Muhtarlar Derneği Başkanı Hayati Balkan, İlçe Müftüsü Rıza Arı, Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Başkanı Saniye Çakır, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, CHP Edirne İl Başkanlığı temsilcileri katıldı. Yemeğin bitmesiyle beraber İlçe Müftüsü Rıza Arı tarafından yemek duası yapıldı.