2017 yılı Valilik İl Koordinasyon toplantısına katılan Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis İŞBİLEN, Edirne Valisi Günay Özdemir başkanlığındaki toplantıda TCDD Genel Müdürü adına Edirne Gar Müdürü görevini yürüten Hakan Yıldırım’a “Uzunköprülüler ne zaman trenle İstanbul’a gidebilecekler” sorusunu sordu.

TCDD Edirne Gar Müdürü Hakan Yıldırım’da Uzunköprü’den bu konuda halkın yoğun taleplerini aldıklarını, bu ihtiyacı yaklaşık bir ay içerisinde yerine getireceklerini ifade ederek, İstanbul/Halkalı – Uzunköprü treninin kısa zamanda çalışmaya başlayacağını söyledi.

Başkan İşbilen, toplantı sonrasında TCDD Edirne Gar Müdürü Hakan Yıldırım’ı makamında ziyaret ederek detaylı bilgi alışverişinde bulundu.