Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis İŞBİLEN, yeni atanan DSİ 11. Bölge Müdürü Nesip ÖZDEN’i makamında ziyaret etti.
Hayırlı olsun ve başarı dileklerini sunan İŞBİLEN, DSİ Genel Müdürlüğü ile birlikte projeleri olan, eksiklikleri yüzünden bekleyen Evsel Atıksu Arıtma Tesisi hakkında bilgi alışverişinde bulundular. Tesisteki mevcut eksikliklerin tamamlanması hususundaki ihalenin yapıldığını, 2 ay içinde noksanlıkların giderileceğini belirten bölge müdürümüz, akabinde de işletme konusunda adım atacaklarını ekledi. (1 yıllık sözleşme gereği işletme ve eğitim)
Başkan İŞBİLEN de, her zaman olduğu gibi DSİ ile koordineli olarak çalışacaklarını ve kamu hizmetinin gereklerini yerine getireceklerini ekledi.