Belediyemizin araç parkını genişletmek ve ihtiyacımız olan ekipman destekli araçları belediyemiz bünyesine katmaya devam ediyoruz.

İtfaiye Müdürlüğü’ne alınan ön müdahale ve kurtarma aracında, bir adet kesici ve ayırıcı ekipmanları, bir adet kesici papağan ağzı, üç adet ayırıcı silindir, dar alan kurtarma seti, iki adet temiz hava tüpü, 2 adet ekipman jeneratörü, 300 lt. köpük tankı, bir adet holigan, bir adet yılan ve bir adet köpek yakalama aparatı ile araç üzerinde sabit ve seyyar aydınlatma ekipmanları bulunmaktadır.

Belediye Başkanımız Av. Enis İŞBİLEN’in bizzat yerinde incelediği aracın halkımıza hayırlı olmasını dileyerek; “Kullanmayı nasip etmesin ama olmazsa da olmaz araçlardan birini daha araç parkımıza kattık. Trafik kazaları başta olmak üzere diğer tüm olaylarda kullanılmak üzere ön müdahalede bulunacak aracımız, 2009 yılında bu yana aldığımız yirmibeşinci sıfır kilometre araç oldu. Bu gurur Uzunköprü Halkınındır” dedi.