2. Uzunköprü Kültür, Sanat ve Tarım Festivali Konserleri 14-15-16 Eylül akşamları festival konser alanında gerçekleşti.

Festival konserlerinin ilk gecesinde ülkemizin yeni starlarından EDİS sahne aldı. Açık havada binlerce vatandaşın doldurduğu alanda şarkılarını seslendiren Edis, sahne şovu ile de izleyenleri büyüledi.

Festival konserlerinin ikinci akşamında şarkıcı DERYA ULUĞ, Uzunköprülülerle buluştu. Sahne performansının yanı sıra dans ekibi ile birlikte görsel bir konser veren DERYA ULUĞ, şarkılarını sevenleri ile beraber söyledi.

Festival konserlerinin son akşamında ülkemizin güçlü ses ve yorumcularından FERHAT GÖÇER sahne aldı. Konser alanının neredeyse tamamını dolduran Uzunköprülüler ve ilçemiz dışından gelen misafirlerimiz şarkıları FERHAT GÖÇER ile beraber söyledi.