Belediyemiz tarafından hayata girecek bir proje daha "Sosyal Hizmet Birimi" nin açılışı Dünya Engelliler Günü programının ardından gerçekleşti.
4 Aralık 2017 Pazartesi günü saat 14.00'te Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen Dünya Engelliler Günü programının ardından Sosyal Hizmet Birimi açılışı protokol tarafından yapıldı.
Psikolojik Danışmanlık Hizmeti, Hasta Nakil Hizmetleri, Hoş Geldin Bebek, İlaç Yardımları, Akülü ve Tekerlekli Sandalye Yardımı, Gazilere ve Şehit Ailelerine Destek ve Yardım, Engelli Bireylere Sosyal Yardım ve Destek, Yaşlı Bireylere Sosyal Yardım ve Destek, Nakdi Yardım (Asker ve Fakir Aylığı) ve Evde Bakım Hizmeti / Sosyal İncelemelerin gerçekleşeceği merkez haline gelecek birim Atatürk Kültür Merkezi'nde hizmet verecek.