Uzunköprü Belediyesi, Kent Konseyi ve Atatürkçü Düşünce Derneği’nin katkılarıyla düzenlenen “Uyuşturucu nedir ? Nasıl anlatırız ? Ne yapabiliriz ?” isimli söyleşi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.
Emekli Narkotik Polisi olan Mutlu Çelik tecrübe, deneyimlerine dayanarak uzman olduğu konuda uyuşturucu konusunun tüm kötü yönlerinden gençlerimizin nasıl korunması gerektiğini anlattı. Ailelere ve devlete büyük görevler düştüğünü söyleyen Çelik, gençlerin aidiyet duygusu ile hareket etmemeleri gerektiğini ve bu konuda arkadaşlarını da uyarmaları gerektiğini vurguladı.
Söyleşi sonunda programa katılan izleyicilerin sorularını cevaplandıran Mutlu Çelik’e, Belediye Başkanımız Av. Enis İşbilen, Kent Konseyi Başkanımız Mehmet Akbal ve Atatürkçü Düşünce Derneği Başkan Yardımcısı Ebru İşbilen tarafından çiçek, plaket ve belediyemizin yayınlarının yer aldığı bir çanta hediye edildi.