Uzunköprü Belediyesi çalışan memurlar ve sözleşmeli personel için Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı.
Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen sözleşme törenine, Belediye Başkanı Av. Enis İŞBİLEN, Tüm-Yerel Sen Genel Başkanı Dr. Hakan Kıran, Tüm-Yerel Sen Edirne Şube Başkanı Savaş Çerkez, Belediye Meclis Üyeleri, memurlar ve sendika temsilcileri katıldı.
Başkan İŞBİLEN, Tüm-Yerel Sen Edirne Şube Başkanı Çerkez’e sözleşmenin hazırlanması aşamasında verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ederek, belediyenin imkanları dahilinde belirledikleri miktarın herkese hayırlı olması temennisinde bulundu.
Tüm-Yerel Sen Genel Başkanı Dr. Hakan Kıran’da yaptığı konuşmada, memur arkadaşlarımızın sosyal denge sözleşmesi için Uzunköprü’ye geldik. Belediyenin imkânları dâhilinde bir ücret belirledik. Başkanımızın iyi niyetinden dolayı kendisine teşekkür ederim. Uzunköprü için çok daha faydalı hizmetler sunacağından eminim. Sözleşmemizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Yapılan konuşmaların sonunda sosyal denge sözleşmesi Belediye Başkanı Av. Enis İŞBİLEN ve Tüm-Yerel Sen Genel Başkanı Dr. Hakan Kıran arasında imzalandı.