Belediye Başkanımız Av. Enis İŞBİLEN, İl Koordinasyon Kurulu toplantısında tarihi köprümüzün restorasyon ihalesini yine gündeme taşıdı. Karayolları Genel Müdürlüğü yetkilileri tarafından ihalesi iptal edilen köprümüzün bu yıl içerisinde tekrar restorasyon ihalesine çıkılacağı belirtildi.

Ayrıca Muradiye Camii’nin restorasyonu için de Vakıflar Genel Müdürlüğü yetkililerine soru yönelten Başkan İŞBİLEN; “2018’de Merkez Muradiye Camii’mizin restorasyon ihalesinin gerçekleşmesini bekliyoruz” dedi. Bununla birlikte Kavak mahallemizde bulunan Boşnak Camii’nin de projelendirileceği, özellikle de zeminin altında bulunan tuvaletlerin tekrar projelendirilerek zemine taşınacağı ve uygulamasının da yapılacağını belirtilmiştir.

hava tahmin

Atatürk Kültür Merkezi