Tasarruf eden belediyecilik anlayışı ile hizmet eden Uzunköprü Belediyesi, şehrimizin muhtelif yerleri ile park, mesire alanlarında kullanılan bank, oturma grupları, ahşap çiçeklik ve çöp kovaları, pergoleler ve demir ferforjeleri üretmeye devam ediyor.

Uzunköprü Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından imal edilerek hazırlanan taksi durakları ve mahalle muhtarlıkları ile köylerimize yapılan bekleme duraklarının montajı da gerçekleştiriliyor. Bunun yanında Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından mevsimlik çiçek ve gül yetiştirilerek ekimleri yine personelimiz tarafından gerçekleşiyor.

İlçe genelinde yürütülen çalışmalarda üretimi ve tasarrufu ilke edindiklerini belirten Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis İŞBİLEN, öz kaynakları Uzunköprü halkıyla en doğru şekilde paylaşmaya çalıştıklarını söyledi. Başkan İŞBİLEN; “Uzunköprü Belediyesi olarak yürüttüğümüz bütün çalışmalarda üretimi ve tasarrufu ilke edindik. Çalışmalarımızda da buna özen gösteriyoruz. Amacımız Uzunköprü halkına daha az maliyetle daha modern ve daha iyi bir hizmet verebilmek, öz kaynaklarımızı doğru şekilde kullanarak hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.