Orta Edirne Katı Atık Yönetim Birliği 06 Şubat 2018 Salı günü saat 11.00’de 696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname gereğince taşeron işçilerin şirkete geçiş işlemlerinin sağlanması için 3 maddelik gündem ile olağanüstü toplandı.

696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname’nin ilgili maddeleri doğrultusunda Orta Edirne Katı Atık Yönetim Birliği Personel Limited Şirketi kurulması görüşüldü ve kararı mevcudun oy birliği ile kabul edildi.

696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname’nin ilgili maddeleri doğrultusunda Orta Edirne Katı Atık Yönetim Birliği Personel Limited Şirketi bünyesinde kurulacak olan şirket sözleşmesi görüşüldü ve kararı mevcudun oy birliği ile kabul edildi.

Toplantı sonunda Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi hakkında birlik mühendisi, Mayıs ayında inşaatı sona erecek tesisin son durumu ve kalan çalışmalar ile ilgili birlik meclisine bilgi verdi.