İŞKUR Edirne İl Müdürü Şengül Çildam, Belediye Başkanımız Av. Enis İŞBİLEN'i makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Edirne ilindeki Belediyelerde bulunan İŞKUR Bürolarından en çok başvuru alan ve daha çok kişinin iş sahibi olmasına katkı sağlayan Belediyemize teşekkürlerini ileten ÇİLDAM, büronun faaliyetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Vatandaşların iş taleplerini belediyelerdeki İŞKUR bürolarına daha rahat ulaştıkları için tercih ettiklerini söyleyen ÇİLDAM, "Rakamlarla görüyoruz ki Uzunköprü Belediyesi bu konudaki en iyi Belediyemiz" dedi.
Başkanımız İŞBİLEN; "Vatandaşlarımızın iş bulma taleplerini kendi personelimizce alarak yardımcı oluyoruz ve iş bulmalarından büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

is kur