18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle Uzunköprü’deki yaşlı vatandaşlarımızı sabah kahvaltısında ağırlayan Belediye Başkanımız Av. Enis İŞBİLEN, “Bizlere yılın her anı yaşlılarımıza, büyüklerimize saygı göstermeyi, onlara sahip çıkmayı, saygı ve sevgide kusur etmemeyi, şefkatli davranmayı öğrettiler. Bu bilinç ile davetimize katılan tüm büyüklerimizin ve burada misafir edemediğimiz tüm yaşlılarımızın ellerinden öpüyorum” dedi.

Kahvaltıya katılan misafirlerimizi tek tek dolaşarak ellerini öpen Belediye Başkanımız Av. Enis İŞBİLEN, kahvaltıdan sonra tüm yaşlılarımızı sinema etkinliği düzenledi. Atatürk Kültür Merkezi’nde bulunan sinema salonunda kendilerine ayrılan salonda “Ailecek Şaşkınız” filmi için sinemada yerini alan yaşlılar, Başkanımız Av. Enis İŞBİLEN’e teşekkür ettiler.

hava tahmin

Atatürk Kültür Merkezi