Uzunköprü Dallığı 13 Mayıs 2018 Pazar günü yapılacak.
Belediyemiz tarafından 13 Mayıs 2018 tarihinde yapılması planlanan Uzunköprü Dallığı için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü Bülbül ormanında yapılacak olan dallık öncesinde vatandaşlarımızın sağlıklı bir şekilde eğlenebilmeleri için tırtıl, kene ve buna benzer zararlı haşerelere karşı ilaçlama çalışması gerçekleştiriyor. Çevre düzenlemesi ve mıntıka temizliği de tamamlanarak halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için bülbül korusu Dallık eğlencelerine hazır hale getirilecek.
Uzunköprü Dallığı, Hasanpınar Bülbül Korusu mevkiinde, Uzunköprü Belediyesinin organizesinde Seyyar Pazar, Lunapark, Lokanta, vb. değişik eğlence ve piknik alanları düzenlenerek gerçekleştirilmekte, halkımızın da yoğun bir ilgisine sahne olmaktadır.