Uzunköprü Belediyesi Spor Kulübü Sporcumuz Ayşe ASMA, 10-13 Mayıs 2018 tarihlerinde Rusya’nın Kazan kentinde yapılacak olan Büyükler Avrupa Şampiyonasında 73 kg Büyük Bayanlarda Milli Takımımız adına tatemiye çıkacak.
Edirne Taekwondosunun DÜNYA SIRALAMASINA girmiş ilk sporcusu olan sporcumuz şimdi de Büyükler kategorisinde AVRUPA ŞAMPİYONASINA giden ilk sporcu olma ünvanını eline aldı.
Belediye Başkanımız Av. Enis İŞBİLEN, her zaman göğsümüzü kabartan Ayşe Asma’ya inandıklarını, Milli Formayı hakederek kazandığını söyledi. İŞBİLEN; “Milli Forma ile Avrupa Şampiyonası’nda boy gösterecek kızımız Ayşe Asma hedeflerine bir bir ulaşıyor. Çalışmasının karşılığını umuyorum altın madalya ile taçlandıracaktır. Hocası Erkan Çakırtepe’yi, Asma Ailesini tebrik ediyorum” dedi.