Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis İŞBİLEN, ilçemiz mahalle muhtarları ile bir araya gelerek mahallelerde hayata geçirilen ve gelecekte yapımı planlanan çalışmalarla ilgili toplantı gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Av. Enis İŞBİLEN, Başkan Yardımcısı Engin BULUT ve birim müdürleri ile 15 mahalle muhtarının tamamının katıldığı toplantıda mahallelerden gelen istek ve talepleri tek tek not aldıktan sonra yapılacak çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Uzunköprü ilçesinde ayrım yapmaksızın her mahalleye aynı ölçüde hizmet verildiğini ifade eden Başkan İŞBİLEN; “Muhtarlarımıza büyük önem vermekteyiz, onlar bizim gözümüz, kulağımız. Sorunları, istekleri en iyi bilenler onlardır. Belediye olarak muhtarlarımıza elimizden gelen desteği sağlıyoruz. Her mahallemizde öncelikle ihtiyaçlara göre hizmetlerimizi ayrım gözetmeksiniz götürmeye devam ediyoruz” dedi.