Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Belediye Başkanımız Av. Enis İşbilen'i ziyaret etti.
Telli Çeşme Meydanı ile Hayrabolu Caddesi üzerinde esnaf ve vatandaşlarla buluşan Başkanlar, halkımızla sohbet ettiler. Büyükerşen, kendisinin de göçmen olduğunu ve Uzunköprü ile bağları olduğunu Başkan İşbilen'le paylaşırken caddede teyzesinin torunu ile karşılaşması da büyük sürpriz oldu. Buluşmanın ardından Uzunköprü'de yaşadıkları eski evin önünde hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra yemeğe geçen Başkanlar ve misafirlere, meşhur Uzunköprü Köftesi ikram edildi.
Yemeğin ardından Belediye Başkan Yardımcımız Engin Bulut ile Kent Müzesi ve Kültür Sanat Evi'ni ziyaret eden Büyükerşen, restorasyonların ardından yapılan fonksiyon çalışmalarının çok yerinde olduğunu söyledi.

hava tahmin

Atatürk Kültür Merkezi