Uzunköprü'de yaptırılacak olan "200 yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı" için; ilgili taşınmaza karayolunda ihtiyaç duyulacak giriş ve çıkış düzenlemeleri için projelendirme ve yol inşaatının yapılması için; Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü'ne talepte bulunulmuştur.

Çevreyoluna cepheli olan ilçe Habip Hoca Mahallesi 351 ada, 8 parsele yapılacak hastane inşaatı için çalışmaların devam ettiğini söyleyen İŞBİLEN, belediyemizce Meclis gündemine aldığımız imar planı yapılması işini bitirdiklerini, Haziran ayı toplantısında hastane alanına yaptırdıkları imar planını Meclis’te onaylayacaklarını eklemiştir.

Hastaneye ulaşımın sağlıklı olarak sağlanması için de Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü’nce konunun çözülmesi amacıyla 07.05.2018 tarihinde yazılı olarak başvuruda bulunduklarını belirten İŞBİLEN, her türlü desteği halk adına verdiklerini belirtmiştir.