Uzunköprü Belediyesi tarafından öğrencilerin spor yapmalarını sağlamak, yaz tatilinde kötü alışkanlıklardan uzak tutulması ve yeni becerilerle tanıştırılması için; bu yıl ki yaz kursları 25 Haziran 2017 Pazartesi günü açılacak.

Uzunköprü Belediyesi tarafından 2011 yılından itibaren organize edilen yaz kurslarında antrenör eşliğinde basketbol ve voleybol branşlarına ek olarak Atatürk Kültür Merkezi’nde gitar, ritim, jimnastik, step, halk oyunları kursları da verilecek. 25 Haziran’da başlayacak kurslar 17 Ağustos tarihinde sona erecek.

Uzunköprü Belediyesi Yaz Kurslarına 07-22 Haziran 2017 tarihleri arasında Voleybol, Basketbol, Gitar ve Ritim kursları için 8-14 yaş arası, Halk Oyunları için 9-16 yaş arası, Step için 10-16 yaş arası ve Jimnastik için de 4-10 yaş arası öğrenciler kayıt yaptırabilecek. Yaz kurslarına çocuklarını göndermek isteyen velilerimizde Uzunköprü Belediyesi Halk Masası, Atatürk Kültür Merkezi ve resmi web sitemiz üzerinden başvuru yapabilecekler.

İnternet Sitemiz üzerinden ön başvuru için