Orta Edirne Katı Atık Yönetim Birliği Başkanlığını yürüten Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis İşbilen ile Birlik Müdürlüğü görevini yürüten Uzunköprü Belediye Başkan Yardımcısı Engin Bulut, birliğe ait Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi şantiye sahasını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Çalışmaların hızla devam ettiği yerinde gezilerek görüldü. Ayrıca birlik mühendislerinden kalan çalışmalar, mevcut durum ve sistem işleyişi hakkında bilgi alınarak durum değerlendirmesi yapıldı. Kalan çalışmalar için öngörülen iş programı hakkında bilgi alındı. Tesis yapılarının kaba inşaatının tamamlandığı yalnızca ince işçiliklerinin kaldığı makina ekipman alımlarının yapıldığı montaj çalışmalarının devam ettiği yerinde gezilerek tespit edildi çalışmalarda artık sona gelindiği görüldü.