Ördekli Göl Mesire Alanı yeni eklenen kamelya ve piknik masalarıyla, 2018 başında dikilen ağaçlarının yeşiliyle, göl etrafını çevreleyecek yürüyüş yolu ile Belediyemizce sosyal yaşam merkezi haline getiriliyor.
Kısa süre içerisinde yeni oyun aletleri de eklenecek olan Ördekli Göl Mesire Alanı çocuklarımızın aileleri birlikte rahatça vakit geçirebilecekleri, tüm ihtiyaçlara cevap verebilen yeşil alan olmasına özen gösteriliyor.
Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis İŞBİLEN; “Daha yeşil, daha doğal bir alan için var gücümüzle çalışıyoruz. Uzunköprü insanına ne yapsak az, misafirlerimizden tek ricam var. Yararlandığınız alanı bulduğumuz gibi bırakalım. Kirletmeyelim ve zarar verilmesine müsade etmeyelim. Ördekli Göl Mesire Alanındaki yenilik çalışmalarımız devam edecek” dedi.