* Ertelenen açılış yarın yapılacak
Uzunköprü Belediyesi'nin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında hayata geçirdiği Kadın El Emeği Pazarı 17 Temmuz 2018 Salı günü saat 16.00’da açılacak.
Uzunköprü Kent Konseyi’nin de katkılarıyla Uzunköprülü kadınların el emeği, göz nuru ürünlerini satışa sunduğu Kadın El Emeği Pazarı, 17 Temmuz Salı günü Garden Park yanındaki alanda açılacak. Örgü, dantel başta olmak üzere her türlü el emeği ürünün satılacağı Kadın El Emeği Pazarı'nda satış yapacak kadınlara, Uzunköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından bilgilendirme yapıldı. Kadınların el emeği, göz nuru ürünlerinin değerlendirilebileceği Kadın El Emeği Pazarı, haftanın her günü 19.00-24.00 saatleri arasında açık kalacak.