Belediye Başkanımız Av. Enis İŞBİLEN, 24 Temmuz 2018 tarihinde Ankara’da PTT AŞ Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etmiştir.

Avrupa Posta İşletmeleri tarafından her yıl hazırlanan özel pullarda bu yıl Türkiye’yi “tarihi taş köprümüz, Uzunköprü” temsil etmektedir.

Bu seçim işlemi PTT AŞ Genel Müdürlüğünce yapıldığından PTT AŞ Genel Müdür Yardımcısı Gürbüz Akbulut’a ilçemiz adına teşekkür edilmiştir.

Başkan İşbilen; “Tarihi geçmişi olan ilçemizin ünlü köprüsü ile Türkiye’yi bu uluslararası yarışmada temsil etmesi bizleri gururlandırmaktadır. Uzunköprü “milli formayı” giymiştir. Bize düşen bu yarışmayı duyurarak tüm yurttan destek istemektir, yurttaki tüm belediyelere ve belediye birliklerine resmi yazılarımızla durumu bildirip, halkımızın desteğini istiyoruz. Avrupa Posta Pulları organizasyonunda bastırılan PTT / Uzunköprü Pulu ile 1. Olmak istiyoruz. Bu da hem köprünün hemde ilçemizin uluslararası alanda tanıtımına büyük katkı sağlayacaktır” dedi.