Geçtiğimiz akşam Yeniköy Mahallesi’nde gerçekleşen Uzunköprüspor Dayanışma Yemeği’ne Belediye Başkanımız Av. Enis İşbilen katılarak müjdelerini yemeğe katılan Uzunköprüsporlularla paylaştı.
Belediye’nin taşınmazı olan Halı Saha Tesislerini tadilattan geçirerek Uzunköprüspor’a tahsis edeceklerini söyleyen İşbilen, kulübün bundan sonraki dönemlerde barınma ve sosyal ihtiyaç için kimsenin kapısını çalmayacağını belirtti.
Başkan İşbilen; “Jandarma karşısında bulunan alanı da işlevlendirip, Uzunköprüspor Kulübü’ne maddi katkı sağlayacak hale getirip buradan da kulübü desteklemek için çalışmalara başladık. Destekleriniz kulüp için çok önemli, sadece belediye desteği yetmiyor. Sadece maddi destekle de iş bitmiyor. Gelecek yıllarının temelini bu yıl atıyoruz, Oğuz Arda Sel Futbol Akademisi ile bunu hayata geçiriyoruz. Futbol kulüplerinin olmazsa olmazı olan akademiyi hayata geçirip ilçemizdeki gençleri hem kötü alışkanlıklardan korurken, hemde iyi sporcular yetiştirmeyi hedefliyoruz. Belediyemiz, Şehrin Takımı Uzunköprüspor’a gereken desteği yıllardır vermektedir ve her zaman da desteklemeye devam edecektir” dedi.
Uzunköprüspor Kulübü’nün efsane başkanı Hamdi Buzcu’ya verilmek üzere plaketi torunu Noyan Erdemgil’e, Başkan Av. Enis İşbilen tarafından takdim edilmiştir. Bir müjdeyi de buradan yineleyen Başkan İşbilen “Yeni sezonda Kapalı Tribünümüzün adı Efsane Başkanımız ‘Hamdi Buzcu Tribünü’ olacaktır” dedi.