8 Temmuz 2018 tarihinde meydana gelen tren kazasında hayatını kaybedenlerin yakınları tarafından düzenlenen anma programı tren kazasının yaşandığı Çorlu Sarılar köyü yakınlarında gerçekleşti.
Uzunköprü’den kaybettiğimiz vatandaşlarımızın ailelerinin de katıldığı programda 64 gün sonra kazanın olduğu noktadan geçen trene karanfil atan hayatını kaybedenlerin yakınları gözyaşlarını tutamadı.
Programa katılan Belediye Başkanımız Av. Enis İŞBİLEN; “Çığlık çığlığa ağlayan insanlarımızın acısını unutmayacağız. Yitirdiğimiz insanlarımızı asla unutmayacağız. Bu acının tarifi yok. Ateş düştüğü yeri yakıyor, bir daha asla böyle bir acının yaşanmamasını diliyorum” dedi.
Kazada hayatını kaybedenlerin yakınları, vatandaşlar o raylara karanfillerini bırakıp acılarını dindirmeye çalıştılar.