Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis İŞBİLEN, 15 Eylül Dünya Temizlik Günü’nde Uzunköprü’de ki Sivil Toplum Örgütleri ile şehrimizin en önemli sosyal alanı haline gelen Ördekli Göl’de temizlik çalışması yapacaklarını açıkladı.

Etkinliğe Uzunköprü Belediyesi, Kent Konseyi ve Çevre Gönüllüleri Derneği destek verecek. Ördekli Göl Mesire Alanı’nda saat 10.00’da başlayacak olan etkinlik için PTT önünden ücretsiz servisler hizmet verecek. Dünya Temizlik Günü etkinliği ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Av. Enis İŞBİLEN; “Belediye olarak yoğun mesai harcayarak Uzunköprü ve bölge insanının kullanımı için sosyal alan haline getirdiğimiz Ördekli Göl’de hep beraber temizlik çalışması yapacağız. Amaç Dünya Temizlik Günü’ne özel olarak fark yaratmak, vatandaşlarımızın desteği çok değerli ve önemli. Bu özel etkinliğimize tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.