Belediye Başkanımız Av. Enis İŞBİLEN, Başkan Yardımcımız Engin BULUT, Zabıta Müdürümüz Kazım Gürkan KIR, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal CİNGÖZ ve taksici esnafı ile bir araya geldi.
Ülkemizde yaşanan ekonomik krizin kendilerini de olumsuz yönde etkilediğini belirten taksici esnafı genel sorunlarını, taleplerini Belediye Başkanımızla paylaşmışlardır.
Belediye hizmetlerini gün gün takip etme imkânına sahip olan esnafının sosyal yaşamın gelişmesinde önemli katkılarının olduğunu söyleyen Başkanımız İŞBİLEN; “Sizler toplumun her kesimine hizmet veriyor ve yüz yüze iletişime geçiyorsunuz. Bu yüzden mesleki hizmetiniz kadar sosyal sorumluluk bilinci içinde çalışmalarınızı yürütmeniz gerekmektedir” dedi.
Toplantı sonucunda şoför esnafımızın taleplerini de dikkate alarak uygulamayı yasal zeminde belirlediklerini söyleyen İşbilen, Uzunköprü’nün de konuşulduğu toplantıdan sonra şoför esnafı arkadaşlarımızdaki birlikteliğin de pekiştiğini belirterek hizmetin daha iyi hale geleceğini söylemiştir.

hava tahmin

Atatürk Kültür Merkezi