Uzunköprü Belediyesi tarafından Aşçıoğlu Mahallesi'ne yapılan Çok Amaçlı Sosyal Tesis'in açılış töreni mahalle halkının yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Salona alkışlarla giriş yapan Belediye Başkanı Av. Enis İŞBİLEN, herkesi tek tek hoşlayarak yeni açılan tesisin hayırlı olmasını diledi.
Açılış Töreninde ilk konuşmayı yapan Mahalle Muhtarı Necdet Demirdöven, Başkan İşbilen'e sözünü tutarak bu tesisi mahallesine kazandırdığı için teşekkür etti.
Marmara Roman Dernekleri Federasyon Başkanı Sinan Karaca Öztürk, bu hizmetin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, Başkan ve personeline Romanlar adına teşekkür etti.
Aşçıoğlu Madrid Spor Kulübü Yöneticisi Orhan Tüfekçioğlu, kulübe ve mahalleliye her zaman sahip çıktığı için Uzunköprü Belediyesi'ne ve Başkan Av. Enis İŞBİLEN'e kulüp adına teşekkür etti.
Başkan İŞBİLEN yaptığı konuşmada; "10 yıldır her zaman sizlerin yanında olduk. Seçimlerde sözünü verdiğimiz tesisi bugün sizlerle beraber açıyoruz. Mutluluğumun ve heyecanımın tarifi yok. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi. Ayrıca İŞBİLEN, Mesçit Mahallesi'nde yapılan tapu işlemlerinin aynısını Aşçıoğlu Mahallesi içinde uygulayacaklarını ve küme evler olarak anılan alandaki evlerin işlemleri tamamlayıp, tapu sorununu çözeceğini söyledi.
Açılış töreninin ardından İkinci Murat Ortaokulu Ritim Grubu ve Aşçıoğlu Mahallesi Dans Ekibi gösterilerini sergilediler.