Uzunköprü Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne ait itfaiye aracını yenileyerek uzun yıllar kullanılacak şekilde, yeni bir görünüme kavuşturdu.

Belediye Başkanımız Av. Enis İŞBİLEN, göreve geldiği günden itibaren hizmet araçlarının eksiklerini tespit ederek araç parkına 28 adet 0 km araç kazandırmıştı. Eski hizmet araçları birim müdürlükleri tarafından sürekli olarak takip edilmekte olup, zamanla eskiyen itfaiye aracı su tankının zamanla çürümesi nedeniyle gerekli bakım onarımı yaptırılmıştır. 8 tonluk su tankı yenilenerek montajı tamamlanan itfaiye aracının, 15 metrelik itfaiye merdivenin de gerekli bakım ve onarımı gerçekleştirilerek halkımızın hizmetine sunulmuştur.

İtfaiye Müdürlüğü’ne ait toplam 3 adet arazöz, bir adet 15 metre merdivenli, bir adet 28 metre merdivenli itfaiye aracı ve bir adet ön müdahale ve arama kurtarma aracı ile Uzunköprü Halkına hizmet vermeye devam ettiğini söyleyen Başkan İŞBİLEN; “İtfaiye araçlarımızın periyodik olarak gerekli bakımlarını yaptırıyoruz. Yıllardır Uzunköprü’ye hizmet veren araçlarımızı ekonomik bütçelerle yenileyerek uzun yıllar hizmet edecek hale getiriyoruz” dedi.

hava tahmin

Atatürk Kültür Merkezi