İhale İlanları

UZUNKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
İ L A N

1)-Mülkiyeti Belediyemize ait İlçemiz Muradiye Mahallesi, Halise Hatun Mahallesi, Rıza Efendi Mahallesinde bulunan (işyerleri) ve Yeniköy Mahallesinde bulunan mesken (lojman) 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 1. ve 45. maddeleri gereğince Açık Teklif (artırma) Usulü kiraya verilecektir.
2)-Kiraya verilecek olan taşınmazlar 13 ARALIK 2017 ÇARŞAMBA günü saat 14:00 ile 14.20 arasında Belediyemiz Hizmet binası zemin katta bulunan Refik MARTİN Salonunda İhale Komisyonu (Belediye Encümeni) huzurunda yapılacaktır.
3)-Kiraya verilecek olan Yeniköy Mahallesi Vatan 2 Caddesinde bulunan 99/2 nolu meskenin (lojmanın) 1 (bir) aylık kira muhammen bedeli 150,00,- TL. Geçici teminatı 500,00,- TL.
4)-Kiraya verilecek olan Muradiye Mahallesi Cumhuriyet Caddesinde bulunan 13 nolu (işyeri) taşınmazın 1 (bir) aylık kira muhammen bedeli 515,00,- TL. Geçici teminatı 1.500,00,- TL.
5)- Kiraya verilecek olan Muradiye Mahallesi Gürgendere Sokakta bulunan 3/B nolu (işyeri) taşınmazın 1 (bir) aylık kira muhammen bedeli 150,00,- TL. Geçici teminatı 500,00,- TL.
6)- Kiraya verilecek olan Halise Hatun Mahallesi Anabacı Caddesi Belediye İş Merkezinde bulunan 28 nolu (işyeri) taşınmazın 1 (bir) aylık kira muhammen bedeli 320,00,- TL. Geçici teminatı 1.000,00,-TL.
7)- Kiraya verilecek olan Rıza Efendi Mahallesi Yayalar Sokakta bulunan 16 nolu 5.000m2 Açık Otoparkın 1 (bir) aylık kira muhammen bedeli 3.000,00,- TL. Geçici teminatı 10.000,00,-TL.
8)- Muradiye Mahallesi, Rıza Efendi Mahallesinde bulunan (işyerleri) ve Yeniköy Mahallesinde bulunan meskenin (lojman) 01/01/2018 tarihinden 31/12/2020 tarihine kadar 3 (üç) yıl süre ile kiraya verilecektir.
9)- Halise Hatun Mahallesi Anabacı Caddesi Belediye İş Merkezinde bulunan taşınmaz 01/01/2018 tarihinden 31/12/2019 tarihine kadar 2 (iki) yıl süre ile kiraya verilecektir.
10)-İhaleye katılmak için gerekli olan belgeler;
      a)- Gerçek kişiler için yerleşim yeri belgesi, tüzel kişi ise yetkilisinin yerleşim yeri belgesi,
      b)- Gerçek kişi veya tüzel kişi yetkilisinin nüfus cüzdanı fotokopisi,
      c)- İhaleye katılım belgesi (Belediyemizden),
      d)- Gerçek kişinin veya Tüzel kişi yetkilisinin geçici teminat tutarını yatırdıklarını gösterir makbuz aslı,
      e)- 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu ile 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununa göre cezalı olmadıklarına dair taahhütname (Belediyeden temin edilecek),
       f)- Adli sicil kaydı belgesi,
      g)- Gerçek kişinin, Tüzel kişiliğin ve yetkilisinin belediyemizden temin edilecek dilekçe üzerine Belediyemize borcu olmadığına dair ilgili birimlerin onayı (Borcunu ödeme taahhüdünde bulunan, 6736 S.K.G. Yapılandırma yapan ve düzenli ödeme yapanlar hariç),
      h)- Vekaleten katılacak olan kişiler için vekaletname aslı veya noter onaylı sureti,
      ı)- Ortak katılım olması halinde Noter onaylı Ortak Girişim Belgesi,
      i)- Özel Hukuk Tüzel kişilerinin, yukarıda belirtilen şartlardan ayrı olarak, idare merkezlerinin bulunduğu yer Mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odasından yahut benzeri mesleki kuruluştan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliğe temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekaletnameyi vermeleri; kamu tüzel kişilerinin ise, yukarıdaki bentlerde belirtilen şartlardan ayrı olarak tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduğunu belirtir belgeyi vermeleri gerekir.
11)- İhaleye iştirak etmek isteyen iştirakçiler 13 ARALIK ÇARŞAMBA günü saat 14.00’e kadar teminat bedellerini yatırmaları ve istenen diğer belgeleri tamamlayarak Mali Hizmetler Müdürlüğü İcra Şefliğine teslim etmeleri gerekmektedir.
12)- İhale ile ilgili Şartname Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğünden ücretsiz temin edilebilir. 27.11.2017