Vefat İlanları

vefat ilanlari 2019

MUSTAFA ÖNER VE AYŞE ÖNER
Kardeşi:Cemalettin Öner
Saat:11.00'de Kiremitçisalih camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Kiremitçisalih Köy mezarlığına defnedileceklerdir.
ŞAZİYE PULLUKÇU
Eşi:Hamit Pullukçu , Oğulları:Sait Pullukçu , Hamdi Pullukçu , Kızı:Sezgin Demirtaşoğlu , Damadı:Ercan Demirtaşoğlu , Gelini:Hikmet Pullukçu
İkindi namazından sonra Muradiye camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.
- - - - - - - -
ERKAN ARSLAN , BUĞRA BARIŞ ARSLAN VE BUĞLEM ARSLAN
Babası:Hamdi Arslan , Annesi:Adviye Arslan , Ablası:Gülseren Üğdül , Eniştesi:Kemal Üğdül
Öğle namazından sonra Bey Mahalle camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.
- - - - - - - -
HAYRİYE KALAY
Oğulları:Sebahattin Kalay , Nazmi Kalay , Kızı:Yaşariye Gezer
İkindi namazından sonra Mesçit camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.
PINAR ALDEMİR , ABDULLAH VE EMİR ALDEMİR
Babası:Hakan Öner
İkindi namazından sonra Kapaklı Yuvam camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Kapaklı Şehir mezarlığına defnedilecektir.

hava tahmin

Atatürk Kültür Merkezi