Vefat İlanları

vefat ilanlari 2019

ERCAN BOZOĞLU
Eşi:Resmiye Bozoğlu , Oğulları:Semih Bozoğlu , Kızı:Selin Serdar
Öğle namazından sonra Gazi Halil camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Gazi Halil Köy mezarlığına defnedilecektir.
AZİME DİKME
Çocukları:Süleyman , Hüseyin , İdris , Ekrem Dikme , Kızları:Gülsüm Zeyrek , Aysel Yaprak
Öğle namazından sonra Aşçıoğlu camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.
HATİYE YILMAZ
Eşi:(merhum)Hüseyin Yılmaz , Oğulları:Erdinç ve Dinçer Yılmaz , Kızları:Müjgan Eker , Nurhayat Gazioğlu , Meryem Arslan
İkindi namazından sonra Çavuşlu camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Çavuşlu Köy mezarlığına defnedilecektir.
ŞEVKET ŞENTÜRK
Eşi:Safiye Şentürk , Evlatları:Arif , Şevki , Mustafa , Nazmiye , Hüsniye , Hanife Şentürk
İkindi namazından sonra Çalıköy camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Çalıköy mezarlığına defnedilecektir.

hava tahmin

Atatürk Kültür Merkezi