Vefat İlanları

vefat ilanlari 2019

TAHSİN DİNÇ

Eşi:Fatma Dinç , Kardeşi:Mustafa Dinç , Oğlu:Şenol Dinç , Kızları:Münevver Dinç , Nilüfer Dinç Karsu

Cuma namazından sonra Muradiye camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.
- - - - - - - -
MEHMET HAKAN GÜCENİR

Eşi:Zeynep Gücenir , Babası:Tuncer Gücenir , Annesi:Cahide Gücenir , Kardeşleri:Levent ve Nükhet Gücenir , Kızı:Meltem Gücenir , Oğlu:Tunç Gücenir

Cuma namazından sonra Hamburg camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Almanya Hamburg Şehir mezarlığına defnedilecektir.
ŞAHİN GÜNEŞ

Babası:(merhum)Raşit Güneş

Cuma namazından sonra Malkoç camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Malkoç Köy mezarlığına defnedilecektir.

SELAHATTİN GÜNGÖR

Oğlu:Hasan Güngör , Kızı, Kardeşleri:Hatice , Esma , Zeynep ve Fatma
Cuma namazından sonra Yeniköy camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.
HANİFE ÇAMUR
Oğulları:Rıdvan , İrfan ve Erdoğan Çamur , Kızları:Fatma Gülle ve Sıdıka Şişman
İkindi namazından sonra Meriç camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Meriç Şehir mezarlığına defnedilecektir.

hava tahmin

Atatürk Kültür Merkezi