Vefat İlanları

vefat ilanlari

ZÜLFİYE OKYAY
Eşi:(merhum)Mehmet Okyay , Oğulları:Mehmet , Hayrullah , Cemal Okyay , Kızları:Zehra Balaban , Nagihan Topçu , Aysun Dinç , Emine İnan , Gelinleri:Ülfer , Gülsüm Okyay , Damatları:Cafer Balaban , Köksal Topçu , Recep Dinç
Öğle namazından sonra Boşnak camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.
TEVRAT ALBAYRAK
Çocukları:Selahattin ve Salih Oflaz , Yeğenleri:Haşim , Rüstem Oflaz
Öğle namazından sonra Muradiye camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.

ŞAHSİNE TARAK
Evlatları : Şaban , Hasan , Metin , Günay , Süleyman , Mehmet Tarak ,Serpil Gümüş , Damadı : Ahmet Gümüş
İkindi namazından sonra Aşçıoğlu camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.
- - - - - -
AHMET TOPÇUOĞLU
Eşi:Cemile Topçuoğlu , Oğulları:Fehim , Mehmet , Topaloğlu , Kızı:Tülay Çetinkaya , Damadı:Ayhan Çetinkaya , Ağabeyleri:Necip ve Ramadan Topçuoğlu
Öğle namazından sonra Süleymaniye camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Süleymaniye Köy mezarlığına defnedilecektir.
SÜLİYE YİĞİT
Evlatları:İrfan Yiğit , Hasan Yiğit
İkindi namazından sonra Çalıköy camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Çalıköy mezarlığına defnedilecektir.
AYŞE GÜMÜŞ
Eşi:kazım Gümüş , Oğlu:Serdar Gümüş , Kızları:Ayşe , Fatma Gümüş