Vefat İlanları

vefat ilanlari

AYŞE BÜYÜKAVCU

Oğulları:Emin , Mehmet , Yılmaz Büyükavcu , Yeğeni:Ali Büyükavcu

Öğle namazından sonra Maksutlu camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Maksutlu Köy mezarlığına defnedilecektir.
ALİ LATİF LÜNAL

Oğulları:Mehmet , Özden , Mustafa , Serkan Lünal

Öğle namazından sonra Karabürçek camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Karabürçek Köy mezarlığına defnedilecektir.

NAZMİYE GÖKYAR
Kızları:Gülümser , Münüser , Aysel , Azime , Damatları:Sefer , Salim , Hamza , Raif , Kardeşleri:Ali , Sefer , Bahattin , Alaaddin , Metin
Öğle namazından sonra Esentepe Fatih Şehitler camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.
MESUT SOLAKOĞLU
Annesi:Remziye Solakoğlu , Eşi:Ayten Solakoğlu , Evlatları:Tahir , Tayfur , Hülya Solakoğlu , Ablası:Cavide Çinko
Öğle namazından sonra Maksutlu camiinsde kılınacak cenaze namazının ardından Maksutlu Köy mezarlığına defnedilecektir.

SEBİLE AR
Evlatları:Gülbahar Top , Şefik Ar , İrfan Ar , Damadı:Faik Top
İkindi namazından sonra Boşnak camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.
AHMET BALCI
Kardeşleri:Mehmet , Yılmaz , Sevdi , abdullah Balcı , Eşi:Makbule Balcı , Çocukları:Yusuf , Emre Yunus Balcı
İkindi namazından sora alıç camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Alıç Köy mezarlığına defnedilecektir.

hava tahmin

Atatürk Kültür Merkezi