Vefat İlanları

vefat ilanlari 2019

ZEHRA GÜLKIRAN
Eşi:(merhum)Hüseyin Gülkıran , Çocukları:Osman Hüseyin Gülkıran , Kardeşleri:Özcan Kanburlar , Sevcan Soğukpınar
Öğle namazından sonra Mesçit camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü şehir mezarlığına defnedilecektir.
ALİ ERGİN
Eşi:Leyla Ergin , Oğlu:Ömer Ergin , Kızı:Zeynep Elmalı
Öğle namazından sonra Akıncılar camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Meriç Akıncılar Köy mezarlığına defnedilecektir.
BURHANETTİN ÖNER
Babası:(merhum)Mustafa Öner , Oğlu:Mustafa Öner
Öğle namazından sonra Tekirdağ'da kılınacak cenaze namazının ardından Tekirdağ Şehir mezarlığına defnedilecektir.
FERHAT MUTLU
Eşi:Nurten Mutlu , Evlatları:Miray ve Görkem Mutlu , Babası:(merhum)Arif Mutlu , Ağabeyleri:(merhum)arif , Mustafa , Ahmet , Kerim Mutlu , Kızkardeşi:Birsen Mutlu
Öğle namazından sonra Karabürçek camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Karabürçek Köy mezarlığına defnedilecektir.
- - - - - - -
AYDIN KIRATLI
Eşi:Sevil Kıratlı , Oğulları:Akın Kıratlı , Yaşar Kıratlı , Ahmet Kıratlı , Kardeşleri:Esengül Çiler , Melek Kıratlı , Evegül Demir , Şaban Kıratlı , Birsen Tuncay
İkindi namazından sonra Muradiye camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.
- - - - - - -
NEBAHAT UMAR
Oğulları:Erkan ve Gökhan Umar
Öğle namazından sonra Muradiye camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.

hava tahmin

Atatürk Kültür Merkezi