Vefat İlanları

vefat ilanlari 2019

İBRAHİM ARDA
Oğlu:Turgut Arda , Kızları:Dilek Yıldırım , Melek Mehmetoğlu , Aynur Saygı , Torunları:Aykut Arda , Burak Arda,
Öğle namazından sonra Çavuşlu camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Çavuşlu Köy mezarlığına defnedilecektir.
- - - - - - -
FATMA SELÇUK
Eşi:Yusuf Ziya Selçuk , Oğulları:Bilgin ve İbrahim Selçuk , Kızı:Birgül Ozan , Gelinleri:Ayfer ve Hidayet Selçuk , Damadı:Hasan Ozan
İkindi namazından sonra Bıldır Köy camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Bıldır Köy mezarlığına defnedilecektir.
HAMDİYE TAŞKIN
Oğulları:Fikret Taşkın , (merhum)Faik taşkın
İkindi namazından sonra Karapınar camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Karapınar Köy mezarlığına defnedilecektir.
ÖMER ÇAKİNA
Evlatları:Hatice Dal , İsmail Çakina , Ahmet Çakina
İkindi namazından sonra Muradiye camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.

hava tahmin

Atatürk Kültür Merkezi