Vefat İlanları

vefat ilanlari 2019

Şoför ALİ KARADENİZ
Eşi: Hamdiye Karadeniz. Oğlu: Doğan Karadeniz. Kızı: Neşe Yapıcı. Damadı: Cem Yapıcı. Kardeşleri: İzzet Karadeniz, Yüksel Tunca, Neziha Gültüken.
Öğle namazından sonra Gazi Turhan Bey Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.
FATMA KAZANÇ
Eşi: Hüsnü Kazanç. Evlatları: Emekli Röntgen Teknisyeni İlker Yusuf Kazanç, Öğretmen Ali Kazanç, Emekli Hemşire Aynur Kazanç. Damadı: Öğretmen Feridun Kusa. Gelinleri: Yadigar Kazanç, Ülkü Kazanç ve Torunları.
İkindi namazından sonra Boşnak Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.
ERSİN ERDOĞAN
Eşi: Ayşe Erdoğan. Kardeşleri: İsmet Erdoğan, Mehmet Erdoğan. Çocukları: Ertuğrul Erdoğan, Emine Erken. Damadı: Berkan Erken
Öğle namazından sonra Ergene Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.
YUSUF SEVGEN
Oğlu: Nedim Sevgen
Öğle namazından sonra Kadıköy Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Kadıköy Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

hava tahmin

Atatürk Kültür Merkezi