Vefat İlanları

vefat ilanlari 2019

KAMİLE KURT
Eşi: Kürt Sait lakaplı Sait Kurt. Oğulları: Merhum Kürt Haydar lakaplı Haydar Kurt, inşaat ustalarından Hamit, Hasan, Mehmet, Sait Kurt.
İkindi namazından sonra Ergene Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.
HASAN ŞAHİN
Eşi: Merhum Fevziye Şahin. Oğulları: Hasan Şahin, Gürsel Şahin. Kızları: Merhum Ayşe Özgür, Fatma Topraksever. Torunları: Ersin Şahin, Tufan Şahin, Mert Şahin, Ayberk Şahin.
İkindi namazından sonra Karayayla Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Karayayla Köyü Mezarlığı'na defnedilecektir.
ALİ ÇEKİÇ
Eşi: Merhum Saniye Çekiç. Oğlu: Adil Çekiç. Kızları: Aytül Akalın, Serpil Çekiç. Kayınbiraderi: Oto elektrikçisi Sami Pehlivan.
MUSTAFA GÜNDOĞAN
Eşi: Aysel Gündoğan. Oğlu: Mehmet Gündoğan. Kızı: Elif Çalgıcı.

hava tahmin

Atatürk Kültür Merkezi