Vefat İlanları

vefat ilanlari

MAKBULE BODUR

Oğlu : Birol Bodur , Torunu : Okan Bodur , Kızı : Ömür Er , Damadı : Şenol  Er

İkindi namazından sonra Muradiye Caminde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

İHSAN ORAL

Evlatları : Ersin ,Ersan Oral , Nigar Atlı

İkindi namazından sonra Çakmak Caminde kılınacak cenaze namazının ardından Çakmak Köy Mezarlığına defnedilecektir.

----

ÜMMÜHAN ERGİN

Oğulları : Burhan ve Orhan Ergin , Kızı : Necla Kesebir , Torunları : Eray Ergin , Eser Kasebir , Aylin Karabaş

İkindi namazından sonra Balaban Köy Caminde kılınacak cenaze namazının ardından Balaban Köy Mezarlığına defnedilecektir.

ZEHRA ÇINAR

Eşi : Salih Çınar , Oğulları : Mehmet , Hüseyin , Tuncay Çınar

Öğle namazından sonra Aşçıoğlu Caminde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

ARİF METE

Eşi : Nazik Mete , Evlatları : Bahar Mete Bulut , Derya Mete , Hülya Mete , Damadı : Serdar Bulut , Torunu : İdil Mete Bulut , Kayınbiraderi : Bilal Kıroğlu

Öğle namazından sonra Umurca Köy Caminde kılınacak cenaze namazının ardından Umurca Köy Mezarlığına defnedilecektir.

AHMET ÖZLEMEZ

Babası:(merhum)Remzi Özlemez , Annesi : Emine Özlemez , Kardeşleri : Erdem ve Onur Özlemez , Oğulları : Şahin , Salim , Semihcan Özlemez

Öğle namazından sonra Boşnak Caminde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

OSMAN ÇELİKER

Eşi : (merhum) Meliha Çeliker , Evlatları :Barbaros , Bora , Barış Ali Çeliker , Torunu: Berke Doruk

Öğle namazından sonra Demirtaş Caminde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir Mezarlığına defnedilecektir.