Vefat İlanları

vefat ilanlari

AHMET NEDİM SIKATAN
Kızı : Esra Dedeoğlu Sarı
Öğle namazından sonra Muradiye Caminde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir Mezarlığına defnedilecektir.
HALİDE ARDA
Eşi : Osman Arda, Çocukları : Behçet ve Adnan Arda
İkindi namazından sonra Erikli Sahil Caminde kılınacak cenaze namazının ardından Erikli Köyü Mezarlığına defnedilecektir.
PENBE ÇAKIRER
Oğulları : Hasan ve Ekrem Kara, Kızı : Ayşe Alpak, Damadı : Hacı Alpak, Gelinleri : Türkan ve Cevriye Kara, Torunları : Nuray Fiyakalı, Ayşe Cümbüşçü, Arzu, Hasan ve Hakan Kara
Öğle namazından sonra K.Şehsuvarbey Caminde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir Mezarlığına defnedilecektir.
FATMA BAŞARAN
Oğulları : Veli ve Süleyman Başaran, Kızları : Gülfer Başaran, Güner Özer
Öğle namazından sonra Türkobası Köyü Caminde kılınacak cenaze namazının ardından Türkobası Köyü Mezarlığına defnedilecektir.
AYTEN ARICI
Oğulları : Hüsnü Arıcı, Ali Arıcı, Kızı : Aynur Yeğen, Torunu : Erkan Arıcı
İkindi namazından sonra Çobanpınar Köyü Caminde kılınacak cenaze namazının ardından Çobanpınar Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

BEHZAT DİREK

Eşi : Fatma Direk , Kızları : Ayşe Ulusoy , Nurdan Taş , Hatice Tunca , Arzu Yılmaz , Damatları : Turgut Ulusoy , Engin Taş , Erol Tunca , Taner Yılmaz , Yeğeni : Mehmet Direk
İkindi namazından sonra Habib Hoca Caminde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir Mezarlığına defnedilecektir.